Screen Reader Mode Icon

Question Title

* 1. Sue Boko har varit en riktig stjärna i avelsboxen och lämnat avelshingsten Amaru Boko som bland annat vann E3 finalen och var högt placerad i många andra klassiska lopp. Ifjol vann hennes avkomma Inti Boko Svenskt Travkriterium men hon har lämnat ytterligare en miljonär vem är det?

* 2. Canepa Hanover är en Muscle Hill son som numera verkar som avelshingst i Sverige som kommer ur en stark syskonskara men vem är mamma Cressida Hanovers vinstrikaste avkomma?

* 3. Uncle Lasses mamma Solveig anses som ett av de bästa avelstona som finns och har lämnat många toppindivider men vad heter hennes vinstrikaste avkomma?

* 4. Wellino Boko var en bra tävlingshäst som slutade på drygt fyra miljoner på sitt bankkonto och då blev han ju snuvad på Derbysegern i en stenhård upploppsduell men var det som vann den tuffa upploppskampen?

* 5. Italienska Derbyt vanns 2018 av en häst som är namngiven efter en känd fotbollsspelare vem är det som upplåtit sitt namn till Derbyvinnaren?